podobné nabídky TATO NEMOVITST JIŽ NENÍ V PRODEJI

Prodej, Dům, Rodinný dům, 94 m²

6 550 000 Kč
Číslo zakázky 1296
Karlovy Vary - zobrazit na mapě  
Zajistíme Vám hypotéku 
Spočítejte si svou hypotéku
Cena nemovitosti6 550 000 Kč

Výše hypotéky 6,550,000,0080 Vlastní zdroje 6,550,000,00

Splatnost40 let

Vaše měsíční
splátka
při úroku 5.49% p.a.
 
 

Výstup z kalkulátoru není nabídkou nebo příslibem smlouvy a není ani radou podle zákona č. 257/2016 Sb. Propočet je indikativní, úroková sazba je nejnižší aktuálně dosažitelnou sazbou, měsíční splátka nezahrnuje poplatky.

Reprezentativní příklad průměrné hypotéky zprostředkované GOLEM FINANCE s.r.o.: Výše půjčky 2 500 000 Kč se splatností 20 let (240 splátek) s pevnou roční úrokovou sazbou 2,49% p.a. má měsíční splátku 13 235 Kč. Poplatek za odhad ceny nemovitosti: 2 000 Kč, poplatek za správu úvěru: 0 Kč. RPSN je 2,53 % p.a. a celkové náklady úvěru činí 3 034 459 Kč. Hypoteční úvěr musí být zajištěn nemovitostí.

Výše RPSN a měsíční splátka mají pouze informativní povahu a vychází z předpokladů uvedených v Reprezentativním příkladu. Konečná výše RPSN přesně odpovídající podmínkám konkrétní zvolené banky bude uvedena v předsmluvních informacích, které klient obdrží před podpisem smlouvy o úvěru. Konečné schválení úvěru je vždy v pravomoci banky, která může v procesu zpracování úvěru změnit příslušnou úrokovou sazbu či další parametry úvěru.

banky banky banky
Právní servis
zdarma
Vyřízení hypotéky
zdarma
Plocha užitná
94 m²
Plocha pozemku
560 m²
Dům pokoje
4 pokoje
Patro
PENB
B

Nabízíme ke koupi novostavbu bungalovu s dispozicí 4+kk s užitnou plochou 94 m2 spolu s pozemkem s celkovou výměrou cca 560 m2 na okraji Karlových Varů, městské části Čankov. V současné době již zhotovitel stavby vyřizuje podklady pro stavební řízení, kdy v dané nabízené lokalitě se budou nacházet dva obdobné domy. Po podpisu smluv s potencionálními zájemci může být již rovnou zahájena realizace výstavby. Dle požadavků klienta a po dohodě se stavitelem lze přizpůsobovat použité materiály, varianty provedení, dispozici a vybavení domu. Dům nabízí komfortní jednopodlažní bydlení s přímým vstupem na zahradu a velikosti domu odpovídající sociální a technické zázemí. Stavba bude zahrnovat nejen podlahové vytápění, krbová kamna, ale i fotovoltaické panely na střeše, které vám ušetří další provozní náklady domu. Pro lepší představivost nabízené výstavby zároveň zájemcům nabízíme možnost prohlídek v již realizovaných stavbách rodinných domů v rámci Karlovarského kraje a města Karlovy Vary.

Nyní můžete ještě vybírat ze 3 variant:

Varianta hrubé stavby včetně střechy je určená pro klienty, kteří chtějí stavbu realizovat svépomocí a netroufají si na realizaci hrubé stavby, cena domu včetně pozemku 5.456.000 Kč.

Varianta stavby k dokončení, stavbu vám dokončíme do fáze, kdy si budete moci řemesla dodělat vlastními silami, cena domu včetně pozemku 6.550.000 Kč.

Varianta na klíč PLUS, neřešíte vůbec nic, vše je na zhotoviteli stavby, Dům, který si vyberete, Vám garantujeme předat k nastěhování do tří měsíců od zahájení stavebních prací, cena domu včetně pozemku 7.550.000 Kč.

Zhotovitelem stavby je firma působící přímo v Karlovarském kraji s dlouholetou zkušeností výstavby rodinných domů obdobného typu, která garantuje dodání domu na klíč s dodržením termínu výstavby a zároveň dodržením všech stavebnětechnických parametrů této novostavby.