podobné nabídky TATO NEMOVITST JIŽ NENÍ V PRODEJI

Prodej, Dům, Rodinný dům, 140 m²

2 620 000 Kč
Číslo zakázky 493
Budov - zobrazit na mapě  
Zajistíme Vám hypotéku 
Spočítejte si svou hypotéku
Cena nemovitosti2 620 000 Kč

Výše hypotéky 2,620,000,0080 Vlastní zdroje 2,620,000,00

Splatnost40 let

Vaše měsíční
splátka
při úroku 5.49% p.a.
 
 

Výstup z kalkulátoru není nabídkou nebo příslibem smlouvy a není ani radou podle zákona č. 257/2016 Sb. Propočet je indikativní, úroková sazba je nejnižší aktuálně dosažitelnou sazbou, měsíční splátka nezahrnuje poplatky.

Reprezentativní příklad průměrné hypotéky zprostředkované GOLEM FINANCE s.r.o.: Výše půjčky 2 500 000 Kč se splatností 20 let (240 splátek) s pevnou roční úrokovou sazbou 2,49% p.a. má měsíční splátku 13 235 Kč. Poplatek za odhad ceny nemovitosti: 2 000 Kč, poplatek za správu úvěru: 0 Kč. RPSN je 2,53 % p.a. a celkové náklady úvěru činí 3 034 459 Kč. Hypoteční úvěr musí být zajištěn nemovitostí.

Výše RPSN a měsíční splátka mají pouze informativní povahu a vychází z předpokladů uvedených v Reprezentativním příkladu. Konečná výše RPSN přesně odpovídající podmínkám konkrétní zvolené banky bude uvedena v předsmluvních informacích, které klient obdrží před podpisem smlouvy o úvěru. Konečné schválení úvěru je vždy v pravomoci banky, která může v procesu zpracování úvěru změnit příslušnou úrokovou sazbu či další parametry úvěru.

banky banky banky
Právní servis
zdarma
Vyřízení hypotéky
zdarma
Lokalita
Budov
Plocha užitná
140 m²
Plocha pozemku
467 m²
Plocha zastavěná
80 m²
Dům pokoje
3 pokoje
Patro
PENB
G
Nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 3+1 v obci Verušičky - Budov, se zastavěnou plochou 80 m2, s pozemkem o celkové výměře 467 m2. Dům je po celkové nákladné rekonstrukci, střecha s 20ti letou zárukou, fasáda z části zateplená obložená obkladem (druhá část byla v plánu obložit dřevěným obkladem), nová elektroinstalace, rozvody vody, kuchyně německé výroby na míru se spotřebiči, interiérové dveře včetně obložek, bezpečnostní vstupní dveře, okna plastová, včetně sítí proti hmyzu. Vytápění je ústřední, teplo zajišťuje nový elektrokotel, rozvody k topným tělesům jsou v mědi. V obývacím pokoji jsou umístěna kamna finské výroby, která vyhřejí přízemí, komín je nově vystavěn a vyvložkován. Teplou vodu ohřívá kombinovaný bojlér. Vodu zajišťuje vrt, odpad je sveden do septiku. V přízemí domu se nachází vstupní chodba, kuchyně, obývák, ložnice, koupelna, WC. V patře se nachází pokoj, na druhé polovině půdní prostor, který lze předělat na další místnost. Dům je podsklepen, sklep je rozdělen na tři části a využíván jako technická místnost na kotel, bojlér, mrazák, druhá část jako úložný prostor, třetí část ze zahrady přístupná je využívaná na zahradní nářadí a jako dílna. Zahrada za domem a předzahrádka jsou oplocené, prostor je osvícen. Součástí zahrady jsou dva kotce pro psy. Celý pozemek je monitorován zabezpečovacím systémem s pěti kamerami se vzdáleným připojením. Dům se prodává s veškerým vybavení a zařízením. Na všechny spotřebiče je ješte rok záruka, na elektrokotel rok a půl, na pračku a sušičku je prodloužená záruka. V domě zůstane veškeré vybavení k provozu, zahradní nářadí, dílenské vybavení. Vše je zánovní, necelý rok používané. Velmi nízké náklady na bydlení, čistá příroda s výhledem na louky a lesy. Doporučujeme!