podobné nabídky TATO NEMOVITST JIŽ NENÍ V PRODEJI

Prodej, Pozemek, Bydlení, 1 498 m²

2 471 700 Kč (1 650 Kč za m²)
Číslo zakázky 911
Karlovy Vary - zobrazit na mapě  
Zajistíme Vám hypotéku 
Spočítejte si svou hypotéku
Cena nemovitosti2 471 700 Kč

Výše hypotéky 2,471,700,0080 Vlastní zdroje 2,471,700,00

Splatnost40 let

Vaše měsíční
splátka
při úroku 5.49% p.a.
 
 

Výstup z kalkulátoru není nabídkou nebo příslibem smlouvy a není ani radou podle zákona č. 257/2016 Sb. Propočet je indikativní, úroková sazba je nejnižší aktuálně dosažitelnou sazbou, měsíční splátka nezahrnuje poplatky.

Reprezentativní příklad průměrné hypotéky zprostředkované GOLEM FINANCE s.r.o.: Výše půjčky 2 500 000 Kč se splatností 20 let (240 splátek) s pevnou roční úrokovou sazbou 2,49% p.a. má měsíční splátku 13 235 Kč. Poplatek za odhad ceny nemovitosti: 2 000 Kč, poplatek za správu úvěru: 0 Kč. RPSN je 2,53 % p.a. a celkové náklady úvěru činí 3 034 459 Kč. Hypoteční úvěr musí být zajištěn nemovitostí.

Výše RPSN a měsíční splátka mají pouze informativní povahu a vychází z předpokladů uvedených v Reprezentativním příkladu. Konečná výše RPSN přesně odpovídající podmínkám konkrétní zvolené banky bude uvedena v předsmluvních informacích, které klient obdrží před podpisem smlouvy o úvěru. Konečné schválení úvěru je vždy v pravomoci banky, která může v procesu zpracování úvěru změnit příslušnou úrokovou sazbu či další parametry úvěru.

banky banky banky
Právní servis
zdarma
Vyřízení hypotéky
zdarma
Plocha pozemku
1 498 m²
Patro

Nabízíme k prodeji jihozápadně orientovaný pozemek o celkové výměře 1.498 m2 v Čankově, místní části Karlových Varů, v klidné lokalitě u lesa v prostředím plném zeleně, kdy v přímém sousedství pozemku jsou pouze městské zahrádky. Na pozemku se nachází zahradní domek, vzrostlý ovocný sad třešně, jablka, hrušky, švestky, skleník a zahradní jezírko. Užitkovou vodu lze v současné době čerpat ze studny vedle pozemku, nová přípojka elektřiny je na dolní hranici pozemku, vodovodní řád a plyn jsou v místní komunikaci pod pozemkem, odpad lze řešit čističkou nebo svodem do veřejné kanalizace vzdálené cca 80 m od spodní hranice pozemku. Pozemek je v rámci zatím nevydaného územního plánu schválen k budoucí výstavbě bydlení venkovského typu viz výňatek z územního plánu ve fotografiích. Spodní hranice pozemku vedou až směrem k místní komunikaci, z níž je k pozemku přímý nájezd, kde lze vybudovat garáž či parkovací stání, kdy zákres nabízeného pozemku včetně parcelních čísel je také znázorněn na přiložených fotografiích, na pozemku parc.č. č. 647/2 přímo u komunikace je zřízeno věcně břemeno chůze a jízdy ve prospěch nabízeného pozemku. Velmi klidná lokalita, doporučujeme.